handige portemonnee-clutch poederroze

02HP18vBpr

Maker: Zusss

Conditie: Nieuw

Voorraad: Waarschuwing: nog maar een paar producten op voorraad!

Meer informatie

Product gegevens

Handige portemonnee-clutch

Een handige portemonnee-clutch: dit is toch waar wij vrouwen van dromen? Zeker als je op reis gaat of een weekendje weg is zo’n complete portemonnee alles wat je nodig hebt. Je kunt lekker lang wegblijven, want hier past alles in wat je nodig hebt.

Dat praktisch ook hip kan zijn bewijst deze handige portemonnee-clutch! We worden steeds creatiever met het meedragen van onze spullen… Pasjes worden in telefoonhoesjes gestopt, briefgeld in je sok, telefoon tussen je bh-bandje. Als je dat niet doet, krijg je van die momenten dat je loopt te graaien in je tas en alles voorbij ziet komen, behalve die ene lipgloss. Arrghhh! Maar wees gerust: dat is allemaal passé dankzij deze ideale portemonnee-clutch. Wat een top uitvinding! Met 3 vakken, 2 ritsen, 3 extra binnen-vakken in het hoofdvak, een polsbandje én een mooi smoelwerk hebben we toch wer-ke-lijk aan alles gedacht?

Spullen geordend bij elkaar houden is zelfs voor de grootste sloddervos simpel dankzij deze portemonnee. Shop ‘m snel en jouw leven wordt een stuk overzichtelijker. Verkrijgbaar in 5 kleuren.


Eigenschappen:

  • Materiaal: PU-leder
  • Afmeting: 20x13x2 cm
  • Kleuren: donkergroen, poederroze, camel, nachtblauw, kleigrijsZusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Kleur poederroze
Materiaal PU leder
Afmetingen 20x13x2cm
Eenheid 4

€ 39,95